Czytano 1356 razy
  • Prenumerata

Prenumerata jak wiadomo jest dosc droga jeszcze dla kogos kto nie zarabia na sibie a niestety jest na lasce osob trzecich. Taka moja sugestia moe by sie udala tansza prenumerata na jakis tam spisanych zasadach z tym, ze w plikach PDF (ekologicznie)? Mysle, ze jest to fajna altrnatywa?

Pozdrawiam

6 miesięcy temu
    Users_avatars_mini watas
  • Odp: Prenumerata

Od roku byłem prenumeratorem Waszego czasopisma. Ostatnio chciałem wykupić prenumeratę na kolejny rok. Napisałem email(07-01-2010) z zamówieniem i wysłałem go pod adres podany na Waszej stronie internetowej. Minęło 3-4 dni nie doczekałem się odpowiedzi wiec postanowiłem zadzwonić pod podany numer telefonu. Odebrał jakiś Pan zapisał mój numer telefonu i obiecał, że osoba odpowiedzialna za prenumeratę skontaktuję się ze mną następnego dnia. Niestety nikt do tej pory nie zadzwonił.
    Czy takie podejście do czytelnika oznacza że pismo chyli się ku upadkowi. Wcześniej już miałem podobne przemyślenia związku z brakiem odpowiedzi na niektóre wątki na Państwa forum. Czemu prowadząc forum nie nawiązujecie dyskusji ze swoimi czytelnikami. Wiem, że niektóre tematy są dla was niewygodne jednak brak odpowiedzi stawia Was w jeszcze gorszym świetle.
    Mam nadzieje, że nie zignorujecie kolejnego czytelnika.

6 miesięcy temu
    Users_avatars_mini wslomo

Od roku byłem prenumeratorem Waszego czasopisma. Ostatnio chciałem wykupić prenumeratę na kolejny rok. Napisałem email(07-01-2010) z zamówieniem i wysłałem go pod adres podany na Waszej stronie internetowej. Minęło 3-4 dni nie doczekałem się odpowiedzi wiec postanowiłem zadzwonić pod podany numer telefonu. Odebrał jakiś Pan zapisał mój numer telefonu i obiecał, że osoba odpowiedzialna za prenumeratę skontaktuję się ze mną następnego dnia. Niestety nikt do tej pory nie zadzwonił.
    Czy takie podejście do czytelnika oznacza że pismo chyli się ku upadkowi. Wcześniej już miałem podobne przemyślenia związku z brakiem odpowiedzi na niektóre wątki na Państwa forum. Czemu prowadząc forum nie nawiązujecie dyskusji ze swoimi czytelnikami. Wiem, że niektóre tematy są dla was niewygodne jednak brak odpowiedzi stawia Was w jeszcze gorszym świetle.
    Mam nadzieje, że nie zignorujecie kolejnego czytelnika.

6 miesięcy temu

Niestety mam takie same doświadczenia z działem prenumeraty. Bardzo to smutne, że takie pismo w taki sposób postępuje ze swoimi czytelnikami. Może faktycznie coś nie tak z funkcjonowaniem pisma i jak napisał wslomo “chyli się ku upadkowi”. Mam nadzieję, że nie.

5 miesięcy temu
    Users_avatars_mini slawekbe

Jestem maksymalnie wkurzona. Od stycznia usiłuję przekonać wydawnictwo do przesłania mi zapłaconej i należnej mi prenumeraty PSD Extra. W sumie to już 2 miesiące moich telefonów w tej sprawie i odpowiedzi kompletnie niekompetentnych ludzi, że numer został wysłany, następnie, że nie wysłany, następnie, że w ogóle wyszedł itd w kółko Macieju. Teraz widzę, że jest już kolejny numer PSD i znów jak zwykle prenumerata nie dotarła. O poprzednie PSD zaprenumerowane również musiałam się upominać. Niestety ostatnimi czasy już nikt w wydawnictwie telefonów nie odbiera. Tragedia. A zostało mi jeszcze z pół roku prenumeraty. Ani magazynów ani pieniędzy.

4 miesiące temu
    Users_avatars_mini ula25

Witam,
    Mam ten sam problem, pieniądze wpłacone początkiem lutego, do tej pory nie otrzymałam żadnego numeru, po telefonach zostawałam odsyłana z dnia na dzień, po czym otrzymywałam informacje, że pismo zostanie wysłane nastepnego dnia, to tej pory nie mam pisma ani pieniędzy, wydawało mi się że to lojalna firma, jak można tak traktować ludzi, dodając do tego że na wszystkie numery odpowiada jakaś niekompetentna Pani, która wciska kłamstwa!

4 miesiące temu
    Users_avatars_mini nuskati

ludzie to sa jakies jaja!!!!!! zrobmy jakis bunt umowmy sie pod biurem w ktorys piatek bo to co oni robia przechodzi ludzkie granice ja tez zamowilem prenumerate i musze osobiscie odbierac bo niby system mnie nie widzi i temu nie dostaje paranoja jakas!!!!!!! zarty sobie stroja z ludzi jak trzeba wykupic to chetni i pierwsi do pomocy a pozniej maja gdzies macie jakies namiary na prezesa czy jak ?? bo tego nie mozna tak zostawic balagan niepowtarzalny co z tym robimy?faktury do tej pory nie dostalem a podobno miala byc wyslana

4 miesiące temu
    Users_avatars_mini obanon

Jutro wybieram sie na targi FVF. PSD z tego co widze jest oficjalnym patronem medialnym wiec beda sie tam wystawiac. Postaram sie porozmawiac i uzyskac jakies informacje.

4 miesiące temu

Rozmawialem na targach z Pania Katarzyna Juszczynska. I otrzymalem nastepujace informacje:
    - czasopismo w formie papierowej pozostaje do maja
    - od maja bedzie wychodzilo w formie elektronicznej do pobrania ze strony www za free
    - osoby, ktore maja wykupiona prenumerate proszone sa o kontakt z redakcja

Szkoda, ze trzeba bylo odwiedzic ich osobiscie aby sie tego dowiedziec.

4 miesiące temu

a mozesz powiedziec co wiecej ? bedzie zwrocona kwota? czy jak ? elementy z krazka tez beda dostepne przez neta?

4 miesiące temu

Podobno maja oddac natomiast proponuje pytac o to redakcje. To co udalo mi sie dowiedziec napisalem.

4 miesiące temu

na meila nie racza odpowiedziec co za ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 miesiące temu

Przykro mi, że tak jest, nie wiem już co zrobić, ale jakbyście mieli problemy to piszcie do mnie. Ja zawsze odpowiadam na e-maile anna.adamczyk@software.com.pl
    A w sprawie zwrotu kaszy za prenumeratę proszę pisać na agnieszka.kasprzak@software.com.pl i najlepiej dać mnie w kopii wiadomości bym wiedziała, że jest jakaś sprawa.

2 miesiące temu
    Users_avatars_mini ania_adamczyk

czy ktos dostal zwrot za prenumerate pieniedzy??????

około miesiąca temu
Zaloguj się aby dodawać posty na forum ...

Tutoriale Photoshop
Graf-Planet forum graficzne. Darmowa grafika, porady tutoriale, darmowy download, własna galeria i wiele więcej... Możliwość bezpłatnego zamówienia na grafikę.
  • Forum graficzne GrafArt.org :: Darmowa grafika , mnóstwo tutoriali , darmowy download , grafika na zamówienie! , Darmowa grafika , Avatary , Userbary , Sygnaturki !

Regulamin korzystania z portalu